Kurser & bøger


Fra skuffetekst til e-bog
– Sådan får du din ebog klar til salg
Har du en bog liggende i skrivebordsskuffen, som du gerne vil have ud til læserne? En unik viden, der kunne komme mange flere til glæde og gavn? Så lær, hvordan du får dit manuskript klar til udgivelse som ebog. På ekurset vil du lære om selvudgiverplatforme, hvad du mangler, når du tror, din bog er klar til udgivelse og hvordan du laver en ePub-fil/ e-bog. Kurset er en blanding af undervisning, underviserens egne erfaringer og øvelser. Læs mere her.

 

 

Bliv skrap til video
– Sådan laver du din egen bogtrailer med iMovie
Kunne du også tænke dig at komme ud til at større publikum? Så kan du lære at producere dine egne videoer, så de er klar til at blive uploadet til YouTube eller Vimeo.
Du ved sikkert godt, at Google er den ultimativt største søgemaskine, men vidste du at YouTube er den næststørste? Det er blevet fuldstændig normalt for folk at slå hvad som helst op og finde viden om alt på YouTube.
Som forfatter vil det være dumt at gå glip af dette publikum. Den tid, du bruger på at producere en YouTube video, kan være den bedste du har givet ud i dag.
Vil du gerne lære at lave professionelle videoer og bogtrailere?

Lav din egen forfatterhjemmeside
– Bliv synlig for dine læsere
Som forfatter (eller ekspert) ønsker du at få dine bøger (eller din viden) ud i verden. At blive set, bemærket og måske endda blive kendt. En af de vigtigste ting, du kan gøre, er at være synlig for dine læsere, når de er interesseret.
Din hjemmeside er din allervigtigste platform til det formål, så sørg for at have en hjemmeside, der arbejder for dig 24/7.
Du kan lave din egen hjemmeside på en time og bliv synlig for dine læsere – ja, du læste rigtigt: med kun en times koncentreret arbejde, kan du have den flotteste hjemmeside, der kan tiltrække læsere og sørge for, at du sælger mange flere bøger – døgnet rundt!
Vil du være synlig for dine læsere?

Genvejen til succes som forfatter
ebog og bog

Drømmer du om at leve af dit forfatterskab? Eller vil du bare gerne tjene lidt ekstra ved siden af det job du har?
Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så har du fat i den rigtige bog.
Genvejen til SUCCES SOM FORFATTER viser dig, hvordan du kan gå fra hobbyforfatter (eller endda endnu ikke at have udgivet noget) til at kunne leve af dit forfatterskab. Gittemie Eriksen tager dig i hånden hele vejen og viser dig, hvordan du markedsfører dig, hvilke trin du skal have styr på, for at få udgivet din bog og hvordan du går fra drøm til hverdag.
Det kræver ikke særlige evner, det handler bare om at vide, hvad du skal gøre hvornår.

Køb bogen i særudgave her

Køb bog eller e-bog her

Øvelser til Genvejen til succes som forfatter

Sæt tempoet op på smutvejen til forfattersucces med hæftet fyldt med øvelser, der gør dig mere tydelig i dit forfatterskab. Skrivemetoder, idegenerering, branding, lancering og meget andet. Bemærk at øvelseshæftet ikke kan stå alene, så sørg for at få fingrene i bogen også. Læs mere her.

 

Se alle kurser her

SaveSave

SaveSave

Ingen felter fundet.